5 Mayıs 2009 Salı

Tuana İçin...

Günlerce uğraştım banner ve kartları hazırlamak için.. Tek tek kestim. Milimi milimine hemde..

Yelda'mın Minik kızı Tuana için "Baby Shower Party" yapacağız. Garibim Yelda da ona tüm kızlar oturmaya gideceğiz diye biliyor. Halbu ki nep süprizlerimiz var...

Teyzeleri minik hediyelar alacak hepsini bir kutuya koyup öyle vereceğiz. Mesajlarımız için minik kartlarımızda hazırlandı tabii.. Bez pasta hazırlanacak, pembeli cupcakeler, bebek kurabiyeleri...

Teda ile konuştuk. Bir gün öncede cupcakeleri ve kurabiyeleri yaparız en sonda "Diaper Cake" 'i hazırlarız dedik. Plana uymayan tek kısım bu oldu. Teda'nın çalışması, onu alıp eve dönecekken girdiğimiz indirim mağazasında çok zaman kaybetmişiz..

Burak'ı İDO'ya bırakıp eve dönüp kurabiye ve cupcake hazırladık ama ancak gece yarısında bitti. Sabah cupcakeleri süsler, bannerları yapıştırırız Diaper Cake'i yaparız dedik. Takviye kuvvet Gül'e sms gönderdim yatmadan.. "Sabah 10'da gelebilirmisin¿" diye :)


İşte kurabiyelerimiz ve Cupcakeler





Sağolsun geldi. Teda şeker hamuru olayını tamamlarken biz Diaper Cake'i yapmaya başladık.. En minik boy olduğu için 3bezi rulo yapıp birbirine sardık tabii... Yarım saaate hepsini tamamladık 13:30'da yoldaydık.. Veda'yı alıp doğruuu Yelda'ya..

Teda Yelda'yı bir odaya aldı. Ben, Gül ve Veda evi süsledik :) kurdelaları ordan çekiştirip oraya bağlıyoruz, ipler elimizde duvarda çivi arıyoruz birde halimize gülüyoruz.. Herşey tamamlanıdı Yelda şaşkın şaşkın çıkıyor odadan duvarları gördü çok mutlu oldu tabii... ama devasa bez pastayı görünce çok ama çok şaşırdı... Ekip iş çıkışı gelenler ile tamamlandı elbet.. Tabu çıkarttı birde Yelda. O apayrı bir konu aslında ama kelimeyi Gül anlatırken salondaki 11 kişi gülmekten patladı...(bunu ayrıca yazarım)


Kıssadan hisse en güzel günlerimizden birini yaşadık 03.05.2009'da... Bir de Ablam bizim şirkette olmamasına rağmen onuda ayırmıyorlar... Zaten benim ablam olarak değil Seda olarak ordaymış. Yolda Nevra'yı arayıp "Kanka nerdesin¿" diyorsa zaten ekipten olmuştur artık..


Şanslıyım...İyi ki böyle dostlarım var...


İşte Diaper Cake'imiz (Kalplerini Dilruba Teyzesi aldı)





Babam bile kulaklarını yapıştırdı bardakların :)

El işi marifet derecemiz ailecek yüksek



Nevra'nın yaptığı (aldığı)pasta
(çok hamarattır)


2 yorum:

  1. :)oyunda süre bittiğinde panikten ve heycandan kendime geldiğimde herkezin gülmekten yerde olduğunu gördüm,eğlenceli bir gündü :))

    YanıtlaSil
  2. Bu müthiş partiden elbette haberim yoktu bana ve minik kızıma öyle bir süpriz oldu ki hala dün gibi aklımızda... Bize bu güzellikleri yaşatan sen ''canım PINARIM'A'' kucak dolusu teşekkürler. Pınarıma eşilik eden diğer can dostlarımada sonsuz teşekkürler vee elbette bu partinin yapılmasında emeği geçen herkezede ayrı ayrı teşekkürler:) Pınar teyzemiz seni çok seviyoruz hep bizimle ve hep sevgiyle kal.

    YanıtlaSil

7 Gece 8 Gün İtalya.. Araba ile Roma’dan Milano’ya… / I.Bölüm

  Zamanında yazmadığım için şimdi tüm seyahatleri arkası arkaya yazacağım.. * Oldukça uzun bir yazı bölümlere ayırdım  7 Gece 8 Gün İtalya.....