5 Ekim 2011 Çarşamba

Melis Baby Shower

Geçenlerde tweet atmıştım bir tane "biz 7 kızız iyi günde de kötü gündede hep birbirimizin yanındayız" diye. Okşan bu 7'liden biri. En yakın arkadaşları olarak ki bu 7'li dahilinde anne olanlara gidip tüm gün yiyip içiyoruz. en büyük eğlencemiz ise tabu :)


Okşan'dan habersiz Yelda ve Gül ile organizasyonu planladık. Laz arkadaşım Yelda tarihi kendine göre planlayıp ta gelemeyen oluyor (ama mazereti çok çok geçerliydi kabulediyoruz bu yanlışı..) Bütün süsleri Gül ile birlikte yaptık. Davetiyeleri tek tek hazırladık kestik. Son bir hafta kala ise sahiplerine verdim. iki fire dışında katılım eksiksizdi. iki sebepte hastalık olunca bişey deme şansımız yoktu. Sağlık olsunda toplanmalar yine olur.


25 Eylül Pazar sabahı erkenden kalkıp Beylikdüzü'ne geldim. Ellerimde poşetler Okşan'ın evine gittim. 15-20 dk.sonra gül geldi. ufak tefek hazırlıklar süslemeler yapacağız ya erkenden çöktük ikimiz. Erkan yani Melis'imizin babası kahvaltısını bitirip hemen kaçtı iş düşmesin diye.


Okşan'ın iş dışında ki en yakın arkadaşı Başak ile irtibat kurup onunda erkenden orda olmasını rica etmiştim. Başak ta bize parti org.çok yardımcı oldu.


Kelebek temalı bir partide tabiki hemen herşey kelebekliydi. bir tek peçeteler de kelebek yoktu. Okşan ben hallederim deyince ben hiç kelebekli peçete bakmadım. Çiçekli peçeteleri kullanırken "kelebekler de artık çiçeklere konar canııııım" dedik kahkahalarla...


Güne ait fotolara geçelim










Minik prensesimiz çok yakında aramızda olacak..





Renkli ponponları yaparken Divaların Divası Enhar'ın kulaklarını çınlattım. Ellerin boyanacak demişti bana Pembeyi yaparken sorun olmadı ama Fuşyada ellerim boyanmıştı. Oysa Martha teyzem hiç bahsetmiyor bu boyanmadan.


notlar: pipetlerdeki kelebekler, banner ve marsmallowlar martha teyzemin fikirleri. (ama tahta mandallari ben düşündüm -ki anneme soylediğimde bu devirde tahta mandalmı kaldı be deli kızım demişti)


Hediye paketlerimiz ve jelibon/bonibon kavanozlarının Enhar'ın örneklerini tırtıkladım :) (ama onları sadece çocuklar sevmiyor enhar bizde seviyoruuuuzzzz)

7 Gece 8 Gün İtalya.. Araba ile Roma’dan Milano’ya… / I.Bölüm

  Zamanında yazmadığım için şimdi tüm seyahatleri arkası arkaya yazacağım.. * Oldukça uzun bir yazı bölümlere ayırdım  7 Gece 8 Gün İtalya.....