16 Nisan 2010 Cuma

Uzun bir aradan sonra

Alev ile hergün kaç defa konuşuyoruz bilmiyorum. 7/24 bağlantıdayız ama yaklaşık 2aydır buluşamadık. Hep bir aksilik / iş çıktı...

Salı akşamı iş çıkışı buluştuk nihayet. Havanın güzel olmasından faydalanmak istedik. Kış bahçesi olan ve benim Beyoğlu'nda en sevdiğim mekanlarımdan biri Cafe Krepen'e gittik.

Tabii bu gidişim de arkadaş torpili var.. Şirkette birlikte çalıştığım ve aynı serviste yolları arşınladığım Can'ın en yakın arkadaşı mekânın işletmecisi..(Bunu öğrenmem de çok komik olmuştu)

Çenemiz düştü yemekleri söylemeyi unuttuk. Garson gelip gelecek misafiriniz yoksa servis açalım demese aklımızada geleceği yok :) Ben aylardır yemediğim bir Bolero, Alev de Tavuklu Caesar Salata istedi..

21:00'e doğru bir kahve içemeye klasikleşmiş kahve molası için Mandabatmaz'ın yolunu tutuk :) son bir manevra ile sıcak mekan tercih edelim deyip Starbucks'un koltuklarına attık kendimizi. Kahveler bitip muhabbet bitmeyince Cumartesi kaldığı yerden devam ederiz diyerek evlere dağıldık. Alev taksiye ben Bolstancı dolmuşuna..

Cumartesi'de Bahar Korçan defilesindeyim.. Öhöömmm Öhööömm..


Cafe Krepen
İstiklal Cd.Halep Çarşısı No:140 Beyoğlu
Telefon : 0 212 249 80 13
Hafta sonu gidecekseniz rezervasyon yaptırmanızda fayda var..

Manda Batmaz
Bir tarif.. Tünel'e doğru yürürken sağda Barcelona Cafe & Patisserie'nin sokağında.. Bir diğer tarif ise St. Antoine Kilisesi'nin karşı sokağında..
Yer bulupta oturabilirseniz ne ala :)

5 yorum:

  1. defile değil beee :))) tabi başını dinleyip sonunu dinlemediğin için :)
    lansman lansman, model pırlanta ile bir işbirliği yaptılar ya hani, bahar korçan koleksiyon hazırladı, tasarımları yaptı ya o takıların lansmanı kokteyl var :)
    kaçtır defileye gelemedin buna gel bari :)

    YanıtlaSil
  2. aaaa defile yoksa gelmem ben :p

    YanıtlaSil
  3. aahahahahaa deli
    pırlanta var desem ??

    YanıtlaSil
  4. seda bak bozmasaydın defile bilip gelme moodundaymış sanki, yazıdan öyle anlaşılıyor :))

    YanıtlaSil
  5. küpelerimi niye çaldın desem¿

    Burcu, kaçarmı bu fırsat defile lansman ne olursa olsun gidilecek :)

    YanıtlaSil

7 Gece 8 Gün İtalya.. Araba ile Roma’dan Milano’ya… / I.Bölüm

  Zamanında yazmadığım için şimdi tüm seyahatleri arkası arkaya yazacağım.. * Oldukça uzun bir yazı bölümlere ayırdım  7 Gece 8 Gün İtalya.....