22 Ocak 2009 Perşembe

Beyoğlu - Ocakbaşı - Arkadaşlar - Eğlence - Bol Kahkaha..

Geçen hafta planlanan, Alper'in prgoramına uymaması sebebiyle ertelenen ocakbaşı'na gitmemiz en nihayetinde dün akşam gerçekleşti. Kadro Alper Aktop, Alper Dil, Can, Dilruba ve ben'den oluşuyor.

Kebaplar, ciğerler, kanatlar söylendi yenildi içildi.. Malum bu saydıklarımdan hiçbirini yemem ne işin var kebapçıda - ocakbaşında sorularına maruz kalsamda arkadaşlarımı yanlız bırakmadım :)
Muhabbet kahkaha eksiksizdi...

Ne yediğime gelince... Lavaş, közlenmiş biber ve domates :))

Gözlerimden yaş gelene kadar güldüğüm masadan 23:00gibi kalktık 3kat aşağı ineceğiz. En önde aktop 2kat indik (telefonu kulağına yapışmış kimseyi duymuyor tabiii..) 1.kattan çıkacak cama doğru yürüyor.. Garsonlardan biri abi bi kat daha var diyor ama bozuntuya vermeden ani bir manevrayla dönüp hiç bişey olmamış gibi giriş kata iniyor... Biz merdivenlerde yıkılıyoruz.

İstiklalde yürürken Mado'nun önünde geldiğimizde Dilruba ile gözgöze geldik "Hatırlıyormusun burayı" dediğimde aynı anda "Nevraaaaaa" diyoruz ve kahkalar yükseliyor. (Bahsi geçen kişi sırf fotoğraf karesinde yer alabilmek için elindeki dondurmanın sosunu üzerine dökmüştü)

Kahve içmeye benim için Beyoğlu klasiği olan Mandabatmaz'da alıyoruz soluğu. Can hiç duymamış niye mandabatmaz diyorlar ki sorusuna, Aktop görürsün gidince köpüğü diyor. Ben köpüğü çok manda bile batmıyormuş diyorum :))))

Kahveler içiliyor. Can'da kahveyi beğendi hepimizin keyfi yerinde. Evlere dönmek için meydana doğru çıkıyoruz bu sefer.

Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde Hale Caneroğlu konserine gitmeyi planlıyoruz. Mızıkçı Dilruba "yaaaa 90'lar partiye gidelim" diyor. Geçen seferki organizasyonu kaçırdı tekrarını istiyor çakal :)

En kısa zamanda konsere gidiyoruz ;) ben kandırıcam herkesi :p




















4 yorum:

  1. merhaba bir süredir takipteyim sitenizi çok samimi ve içten paylaşıyorsunuz bizimle yaptıklarınızı :) beyoğlu manda batmaz gerçekten nerdedir öğrenmek isterim bir kahve sever olarak :)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim ayshe
    10 yılı aşkın bir süredir Beyoğlu'na her gidişimde uğramandan edemem. Benide bir arakdaşım götürmüştü ogün bugündür müdavimiyim.
    Hemen tarif edeyim :) İstiklal'den tünele doğru inerken odakuleye gelmeden sağda koska helvacısı var. Orayı geçiyorsunuz. Yine sağda adil ışık mağazasının köşesine geldiğinizde sokağa girince minik tabureleri ve masaları göreceksiniz. Çay ocağının kapısının üzerinde de tabelası var ;)
    1967'den beri köpüğünün çok olması sebebiyle manda batmadığı söyleniyor :)

    Afiyetle ve sevgiyle...

    YanıtlaSil
  3. Çok keyifliydi sormaa bütün gece işiniz gücünüz yok benimle uğraştınız hemde o huysuzla birlik oldunuz hepiniz... Hadi Alper sen neyse ruhunuza işlemiş satıcılık da Candan hiç beklemezdim :(:(

    Neyse kuzum ama yediğin patlıcanları saymamışsın , şaka bir yana normalde tercih etmiyeceğin bir program olmasına rağmen geldin yaa o yeter .....

    Bu arada Hale Caneroğluna giderken asıl mızıkçıyı görüceksin Pinoşşcum çünkü sen o akşam duymadın ama Can ben gelmem ne işimiz var dedi bilginee :):)

    Hepinize teşekkür ederim kuzular böyle bir güne ihtiyacım vardı :)

    YanıtlaSil

7 Gece 8 Gün İtalya.. Araba ile Roma’dan Milano’ya… / I.Bölüm

  Zamanında yazmadığım için şimdi tüm seyahatleri arkası arkaya yazacağım.. * Oldukça uzun bir yazı bölümlere ayırdım  7 Gece 8 Gün İtalya.....